lördag 23 oktober 2010

Hej!

Ja det var ett tag sen vi (jag) skrev något i bloggen.. Blir mest bilder..
Förra helgen var mormor, morfar, Selma, Sonja, Svea och Sacken på besök.. Väldigt mysigt. Vi hade inte träffat dem på en och en halv månad :/ Jhona blev så glad och se alla. Han sprang mest runt och lekte med Svea. vi gjorde inte så mycket mest mös, pratade och åt god mat =) Jhona var sjuk förra veckan, feber och ingen aptit,utslag på kroppen, jätte gnällig var han med. Sov dåligt så det var ingen rolig veckan. Hans Kusin Lucas hade typ samma symptom. vi trodde att de hade fått scharlakansfeber. I söndags kväll åkte vi till närakuten och kollade upp det .sån tur var så var det bara virus. Skönt det!
I veckan har vi fixa med huset... Bilder kommer... Så vi har knappt varit hemma något, eftersom vi haft hantverkare här. Lite svårt och va hemma med Jhona när vi bara kunde vara i köket och i sovrummet. I tisdags kväll när jag jobbade var Makke o putte hos farfar och farmor. I onsdags var vi hos moster och kusin, i torsdags var i där med sen på kvällen var vi hos farfar och farmor en snabbis. de blev klara här i torsdags eftermiddag.
Igår kom det snö.. Lite tidigt, jag längtar redan till sommaren! Jhona och jag var ute och lekte en bra stund i snön. Först när jag öppnade dörren och lillen såg det vita på marken srtällde han sig bara och glodde... Sen trippade han lite lätt på tårna i snön =) Sötis.. Han fattade nog inte var det var =) Efter ett tag tyckte han det var jättekul och springa runt i snön. Snöbollar var också populärt och göra till han.
Snart kommer älskling och svärisarna hit. Vi ska äta middag. Makke har hjälpt dem och flytta lite saker från landet hem till dem..
Ha en trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar