söndag 8 februari 2009

SPA





Igår bar det iväg till Yasuragi Hasseluddens spa. Vi kom dit vid klockan tre då fick vi vårt rum. Älskling hade fixat så vi fick ett V.I.P rum, skit mysigt var det, extra stor säng, vin, torkade frukter och nötter stod på rummet. Rummet hade även ett väldigt stort och djupt badkar. Det största och djupaste badkar vi nånsin har sett.
Direkt när vi kom dit bytte vi om och satte på oss vår yukata (en japansk bomullsrock), tå strumpor och ett par tofflor.Alla gick runt i såna kläder där. Vi gick ner och badade i det japanska badet, utomhuspooler med 40 gradigt vatten så härligt =) Där satt vi i typ en timme och bara njöt. Efter det gick vi och åt en baugett, sen gick vi tillbaka till utomhuspoolen igen och låg där en bra stund.
Klockan bara sprang i väg och det blev daxs för middag. En väldigt annorlunda känsla var det att äta fin middag i en bomullsrock, alla på restaurangen satt i sina rockar. Vi hade en egen kock vid vårt bord =) Riktigt, riktigt god mat fick vi. Efter den trerätts middagen kunde man inte vara nåt annat än mätt. Klockan började bli mycket och vi började bli trötta så vi drog oss tillbaka och gick och la oss.

På söndag morgonen bjöds det på frukost buffé. Fanns så mycket gott och välja på, vi blev propp mätta.
Vi gick ner och badade efter frukosten. Det var så härligt och sitta där i utomhuspoolen och bara ta det lugnt.
Klockan sprang i väg även denna dagen, Det blev daxs och gå och packa och ta farväl av Hasseludden för denna gången =(
En sak är iaf säker skönt och avslappnande var det =)

2 kommentarer:

  1. vad fint!! varför skulle ni ha sånadär kläder på er?? kram selma

    SvaraRadera
  2. Gud vilket mysigt ställe.....märks att ni hade det gott, behövs efter allt jobb.....
    kram på er

    SvaraRadera