söndag 17 januari 2010

Fjällen

Nu är vi hemma efter en underbar semester vecka i Björnriket.

Semestern började lite i sådär… När vi åkte upp så var det –30grader. Vi tänkte att vi kommer ju inte kunna gå ut nåt där uppe utan att det få bli en semester inomhus. De hade ju även lovat att det skulle bli kallt på hela veckan på SMHI. Men ack vad fel de hade =) Strålande sol och runt 7-10 minus grader varje dag förutom i lärdags då var det minus 10 men ganska blåsigt. Det var en helt underbar vecka. Makke åkte snowboard och slalom. Jag och Jhona åkte pulka. Jhonis älskade verkligen att vara ute där.. Det ända han inte diggade var när jag skulle klä på han alla ytterkläder, men det gick ändå ganska bra =) Jag och han var ute på förmiddagen sen lunchade vi med Makke + min familj efter det åkte jag hem med Jhonis och kusin Max, de sov då eftermiddag =) Båda lyckades somna samtidigt hela vecka, helt otroligt.

På kvällarna var det bastun som gällde. Vi var även ute och åt på onsdagen, var ribbs och wings buffé hur gott som helst och bäst av allt Jhona låg och vilade i sin vagn =) han vaknade upp lagom till vi hade ätit klart.

Bilresan både hem och dit gick hur bra som helst. Trodde det skulle bli jobbigt med putte i bilen eftersom det är några mil men han sov den mesta tiden (vi åkte tre på natten) sen vaknade han en liten stund och lekte och busade.  En helt perfekt semester!!!

Makke på bilden

P1040234

P1040241

P1040193

Jhona fick en liten kusin i natt, Elias, så Makke blev farbror för andra gången! Hoppas vi får träffa dig snart!  Lille Jhona har redan 4 kusiner..Undrar hur många han kommer få?? Hehe 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar