måndag 21 juni 2010

Idag kom äntligen korten som fotografen tog på Jhonis när han fyllde ett… Ojoj så fina de blev…. Skit svårt och välja ut vilka vi ska förstora upp… korten han tog på oss som familj blev oxå skitbra… Är sällan vi alla tre blir bra på kort… Kul när man lyckas =)

Vi var även och mätte lite i vårt hus… jag kan fortfarande inte förstå att vi har köpt ett hus… Ingen bostadsrätt utan ett friköpt radhus… Helt galet =)

Vi var även och kollade på dammsugare ikväll.. Våran håller på och rasa samman totalt. Hittade en electrolux ultra silencer som vi verkligen ville ha, men tyvärr fanns den inte kvar. Den skulle komma in i början av Juli då ska vi slå till.

Håller även på och kolla på sulky till vår lille putte. Vi var på babyland igår och gick igenom sortimentet lutar starkt åt att det blir en Maclaren techno XT. Skit snygg, liten, smidigt och fullt liggläge… Bra och ha med en liten vagn nu i sommar och framför allt när vi åker till Bullis och en vagn han (förhoppningsvis) kan sova i..

Även grindar till trappan i den kommande bostaden har vi kollat på och en babyvakt ett måste nu  när vi kommer han två våningar och han sover där uppe. Det gör vi med men på dagarna blir det ju att jag kanske vill vara nere när han sover eller sitta ute =)

ja det var allt för denna gången….

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar