torsdag 19 augusti 2010

BULGARIEN

Vår semester började med att vi ställde klockan på 06 45, väckte upp vår lille son. Han sover ju annars till nio typ. Men vi ville att han inte skulle va jätte pigg på planet som gick 17 40. Vi åkte ut till Arlanda vid elva tiden. Allt gick enligt planerna Jhonis somnade i bilen. Vi hämtade även upp farmor hon skulle ta hem bilen så vi slapp ha den stående där. Vi var framme på Arlanda vid kvart över tolv. Jhonis vaknade som alltid precis när vi stängde av motorn. Vi satte  oss och väntade. Jhona sprang runt som en galning. Tur att farmor var med så någon kunde passa packningen. Incheckningen skulle öppna 14:45. När vi kollade på avgångs tavlan vid halv två såg vi att det stod beräknad avgång 21:40. Vi blev helt bedrövade… 4 timmar försenat var planet (ja ni läste rätt 4 timmar). Makke gick fram och frågade några som jobbade där varför det var så försenat och om vi kunde checka in 14:45 men ingen visst något, så det var bara och vänta och se. Tiden för avgång ändrades till 22:00.

Vid kvart i tre checkade vi in bagaget sen åkte vi och åt. Tur att farmor inte hade åkt hem utan att vi kunde åka iväg och äta.

När vi kom tillbaka efter maten gick vi igenom säkerhetskontrollen och väntade på den sida istället =) Jhona var iallafall glad hela tiden, han sprang runt, runt och runt. Vid halv nio somnande han. en timme senare fick vi äntligen gå på planet. Jhonis vaknade självklart när vi gick på.  Men det gjorde inget han var så snäll han satt bara och kollade runt. Planet vi fick åka med var mycket större än det vi skulle åkt med. När vi väl hade kommit upp i luften såg vi att raden framför oss (längst fram i planet) var helt tom så vi frågade om vi kunde få sitta där. Inga problem var det så vi fick 4 säten + extra benutrymme. Helt perfekt. Jhonis somnade om efter en halv timme och sov hela flygresan.

När vi landade hade klockan blivit två (Bulgarien ligger en timme före i tid). Klockan blev tre innan vi hade fått all packning och kunde åka iväg mot Obzor. Vi var framme på hotellet vid fyra på natten. Jhona var vaken hela bussresan. Jag trodde han skulle vara jätte gnällig med tanke på hur lite han hade sovit och hur många gånger han hade blivit väckt. Han var som en liten ängel =)

Vi stupade i säng när vi väl var framme…

Här kommer lite bilder

P1070938

Världens finaste kille med sin resväska. Envis som han är så skulle han dra sin väska helt själv. Han blev skitarg om vi hjälpte han.

P1070940 

Rymnings försök 523134

P1070952

Jhonis klättrar upp på allt

P1070954

En trött liten kille på planet.

P1070962

P1070965

Väntar på bagaget, under tiden leker sötisen men sin nya kamera.

P1070968

 

Skriver mer imorgon om hur vi hade det där nere… 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar