fredag 6 augusti 2010

Nu var det ett litet tag sen vi skrev nåt vettigt här =)… Vi har jobbat, jobbat och haft lite semester… Förra fredagen åkte vi ner till mormor och morfar+ co (jhonis) i småland. Vi var där till Söndag. Jhona var ute och plockade blåbar,kantareller, kottar och stenar hela tiden med sina mostrar. En riktigt svamp och bär älskare är han. Han lärde sig även säga blåbär. Jhona pratar mer och mer för varje dag. Vet inte hur många ord han kan nu, vår duktiga lilla pojk =)

I söndags åkte vi ner till farmor och farfar (jhonis) i Ystad, de hade hyrt ett hus där. Väldigt mysigt… När vi kom ner blev det ett dopp i havet, underbart!!!

I måndags åkte jag, Makke och Jhona över till Bornholm. Vi var där över dagen. Så himla mysigt var det, synd bara att tiden gick så fort =(När vi var tillbaka i Sverige igen hade Jhonis farbror med familj oxå kommit till stugan..

I tisdags åkte vi runt lite i Skåne vi var vid Smygehuk, Falsterbo och Skanör. Blev ett dopp i Falsterbo. Oj vilken fin strand det var där… Synd att det inte var strålande sol så man kunde ligga och sola. Det blev en lunch där med sen åkte vi hemåt. På kvällen var det mys =)

I onsdags var det daxs och åkte igen. Tiden går så fort när man har kul. Vi stannade hos mormor och morfar till i torsdags. Kusin Max och morbror Stefan var oxå och hälsade på mormor och morfar. Var så trevligt och se dem. Var jätte länge sen. Lille Max ville följa med Jhona till Stockholm han blev så ledsen när han inte kunde det, söt unge.. Igår kväll kom vi hem.. Borta bra men hemma bäst… Idag har jag jobbat och gör det hela helgen. Men snart bär det av till Bulgarien… Så härligt det ska bli!!

Bilder  från veckan kommer så fort jag tömt kameran.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar