lördag 29 januari 2011

Badhuset

Idag var vi och badade..Jhona hade hur kul som helst. Roligst var och åka den stor vattenkanan med pappa. Så fort han och pappa hade åkt sprang han dit igen och skrek mer pappa mer =) Sötis...
nu på eftermiddagen var vi och handlade lite och hyrde film vi ska se ikväll =) hoppas Jhona somnar ganska tidigt ikväll. Han har inte sovit på hela dagen som vanligt, men idag har ju hållt igång i badhuset , hoppas att all hans energi tar slut framåt kvällen.
Det går hur bra som helst att söva han i sin egna säng. vi läser en godnatt saga sen bökar han runt lite och helt plötsligt så sover han. Dock sover han inte hela nätterna där inne , igår natt sov han 8,5 timmar där inte dåligt för att va Jhona. Inatt sov han bara 4 timmar innan han kom in till oss. Lite mysigt är det allt och ha han hos oss =)
Han har hamnat i en riktig trotsålder nu de senaste veckorna. när det inte blir som han vill kastar han saker, han skriker och lägger sig rak lång på golvet. Men sån tur är går det över ganska snabbt =)
Nya ord kommer från hans mun varje dag.. Min pappa , min mamma, min tiger osv är något gullungen säger ofta.
Efter vi har ätit middag brukar han klä av dig alla kläder och skrika pappa duscha och så blir han överlycklig när pappa går med han och duschar. Han älskar duscha han kan stå hur länge som helst vi brukar få säga att vattnet tar slut för att få ut han från duschen.
Ha en trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar