onsdag 26 januari 2011

Bebis!

Makke har sedan nån vecka tillbaka kunna känna bebis när den rör sig i magen.. Så mysigt =) är en riktig liten vilding där inne. Håller på hela nätterna precis som Jhona. Denna graviditet går mycket mycket snabbare än vad Jhonis gjorde, veckorna bara springer iväg. På måndag är det dax för RUL. Ska bli kul och se vilket datum bebis blir beräknad till. Vi vet ju inte riktigt vilken vecka vi är. Vi kommer inte ta reda på könet, Vi vill att det ska bli en överrakning precis som med Jhonis. När Jhona väl hade kommit ut tog det typ 15- 20 minuter innan vi kollade om det var en pojk eller flicka. Så könet har verkligen ingen betydelse för oss.
Man känner sig oxå mycket lugnare denna gången. det ända jag nojjar över är att vi inte ska hinna in när det väl är dags, gick ju ganska fort förra gången, barnmorskan som vi hade med Jhona sa att vi typ skulle tälta utanför sjukhuset de sista veckorna så vi skulle vara säkra på att hinna in. Denna gången ska man ju hinna lämna Jhona hos nån barnvakt. Hoppas bebis kommer när Makke är hemma annars tar det ju typ 40 minuter innan han ens kommer till sjukhuset. det är ju ett tag kvar till det är dax. Allt brukar alltid lösa sig så det gör säkert det här med. Annars är jag inte ett dugg nervös eller rädd för förlossningen.
Jhona börjar förstå att det ligger en bebis i min mage. Han bruka komma och pussa bebis(min mage). Även pappas (mage)bebis brukar få en puss, gullunge =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar