måndag 11 juli 2011

Minisemester

Förra torsdagen åkte vi ner till Småland. Första långa bilresan för lille Theo. Gick väl sisådär han var väl ingen bil älskare precis och inte hans bror heller. Så det var lite kaos emellanåt Ler Men ner kom vi iaf =)

Fredagen åkte vi in till Värnamo och fotade oss. Mormor underhöll Jhona Apladalen. Vi tog ett familj kort uppe i Sthlm och nu tog vi ett kort med bara mig, älskling och Theo.

P1100009

 

Lördagen: Tant Anna-lisa, Benjamin, Nicke och Caroline kom och firade Jhona och passade även på och gosa med Theo. Vi åkte och badade på kvällen, väldigt mysigt =)

P1100053

P1100075

Söndagen och måndagen tog vi det bara lugnt.

Tisdags morgon åkte vi ner till Halmstad. Vi gick på Äventyrslandet. Jhona älskade det =) Det gick jättebra med Theo och vädret var på topp. En kanon dag helt enkelt. På kvällen åkte vi och tog ett kvällsdopp i havet. jhona fick även leka av sig i en lekpark. Vi sov på hotell den natten. Ingen mer än Jhona som vanligt hade problem och somna =) Helt slut var vi alla.

P1100106

P1100110

P1100118

P1100135

P1100136

Onsdag morgon började med att Jhona vaknade jätte tidigt :/ det var för ljust inne på hotell rummet. Men vi lyckades söva om han. Vi åt en god med halv stressig hotell frukost. Jhona blev rastlös och Theo ville upp ur vagnen. Vi åkte in till Halmstad och kollade runt lite i affärer. Vi blev inte så långvariga inne i stan. Jhonis älskar inte gå i affärer direkt sen var det klarblå himmel så vi åkte till Tylösand istället =) Oj oj oj vilken härlig dag vi hade. Vi avslutade vår Halmstads tripp och äta en halväcklig pizza =) Riktigt mysiga dagar hade vi!!Vi åkte tillbaka till Småland och sov där under natten

I torsdags åkte vi tillbaka till Stockholm. Vi stannade till hos Jhonis morbror samuel och åt lunch med han. Jhona fick även gå och kolla på kossor och kalvar (han bor på en mjölkgård). Jhona tyckte det var jättekul =)

Lägger ut mer bilder senare måste ta lillprinsen han är hungrig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar