måndag 4 maj 2009

Helgen

I helgen var vi som sagt nere i Småland och Blekinge. När vi kom ner i torsdags kväll hade mamma och pappa grillat kött. Vi åt det med pommes och tsaksikisås. Det var så gott så =)
I fredags morgon/förmiddag åkte vi ner till Karlskrona. Vi tog en runda över Ronneby och lunchade med en pizza, Sveriges godaste pizzor gör dem där. Åkte även en runda och kollade där Makke bodde innan sen åkte vi till Brunnsparken och lite så. Mysigt och återse gamla ställen där man hängde när man bodde där nere =)
Vi fortsatte till Karlskrona där mötte vi upp Makke kompis och hans flickvän och gick och tog en fika med dem. Väldigt trevligt.
Sen var det daxs och åka och hälsa på Makkes bror och hans familj. De hade tyvärr blivit sjuka så vi var där bara nån timme och hälsade på. Skulle egentligen sovit över där men så blev det tyvärr inte. Hoppas de är friska när de kommer till Sthlm =) Men det var iaf väldigt kul och träffa de. Lilla Hannah har blitt så stor =)
Vi begav oss mot småland igen och när vi kom hem till min familj åt vi grillad korv.
När vi vaknade upp i lördags var det stålande solsken =) Vi satt ute hela dagen i solen =) Makke fick en väldigt najs bränna hahaha =)
Mamma och Pappa grillade fläskfilé på kvällen, völdigt mycket grillade blev det ,men det gör inget för det är så himla gott =)
Igår gjorde vi inte så mycket på dagen. Mamma tog fram bebis kläderna och jag fick välja ut vad jag ville ha =)
Efter middagen åkte vi uppåt igen. Svea följde med upp, ska bli rikgit kul och ha henne här en vecka =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar