onsdag 5 augusti 2009

Nu är vi tillbaka efter vår semester =) Vi började med att åka till Öland den 18 juli, där var vi i två veckor. Vi var där med mina föräldrar och syskon. Även om inte vädret var det bästa så hade vi mycket roligt iaf. Vädret var ju inte helt kasst heller, var bara en dag som det regnade. Vi badade i stort sätt varje dag . Solade gjorde vi med även om det inte blev hel dagar i solen blev det i allafall några timmars sol de flesta dagarna. Makke fyllde 25 år den 27 juli, den dagen kom hans föräldrar och hälsade på oss =) Var väldigt trevligt. Han fick biljetter till Green day, t-shirt (kan lägga ut kort på de senare) pengar, green day skivan och lite annat smått och gott.
I lördags åkte han jah och lille Jhona på minisemster till Halmstad. I söndags solade vi på förmiddagen, blev attakerade av nyckelpigor skit äckligt var det.
Senare på dagen åkte vi till Laholm och Båstad. I måndags var vi en runda ute på Tylösand regnet stod tyvärr som spö i backen. Vi åkte vidare till Ullared, handlade lite kläder till Jhona, ett babygym och lite små saker. När vi åkte hem från Ullared åkte vi in i Falkenberg och åt lite mat. Igår lämnde vi Halmstad och åkte hem. Vi hälsade på min bror och Max i Göteborg. Var riktgit kul och träffa dom .Max har blitt så stor, han blir snart 2 år usch vad tiden går fort. Max var så rolig han pratar massa nu, skit duktig på att prata rent.
Vi kom hem igår kväll. Jhona har vart så snäll i bilen dessa dagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar