tisdag 20 april 2010

Fläskläpp

Idag fick vår lilla älskling sin första fläskläpp=( Han sprang och trillade på ett klinkers golv. Han spräckte överläppen, blödde massa. Men det gick bra, var mest rädd att tänderna hade tagit skada. de satt där det skulle. Så nu har han en fet fläskläpp, stackarn. han ser hemsk ut, folk kan ju undrar vad vi gör med han. Fläskläpp och sen har han fullt med blåmärke på benen efter alla omkull vältingar i asfalten. Alla barn har väl sår och blåmärken på benen och armarna nu när våren kommer.

Idag har vi (jag och Jhonis) storstädat här inne. Tycker man inte gör nåt annat än och städar här. Fattar inte vad allt smuts och damm kommer ifrån. Makke fixade kyl, frys och spis. Så nu är det riktigt fint här inne. Bara massa leksaker spridda överallt, men så blir det ju. Jhona springer ju och strö sina saker överallt.

Var en runda his syster och Lucas. Kul som alltid. Jhona och Lucas lekte och hade skoj. Vi var ute och lekte i sandlådan. Lucas gjorde kakor och Jhona gjorde sönder dem.

Imorn är det föräldrargruppen. Vet inte riktigt vad som händer sen. Blir nog och förbereda lite saker här hemma för vad som komma skall =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar