tisdag 6 april 2010

Påsken

I lördags morse åkte vi ner till mormor och morfar. Bilresan gick sådär. Halva resan gick toppen sen blev Jhonis trött men vägrade sova (som alltid) Han satt och gnällde i 2 timmar typ. Vi stannade flera gånger men det hjälpte inte så mycket. När vi hade typ 20 minuter kvar tills vi var framme behagade lillprinsen somna. Han vägrade ju somna om sen när vi hoppade ut ur bilen. Ändå stannade vi en bit från mormor och morfars hus, hade i gång bilen och lyfte ut vagnen. Jag körde han i vagnen hem till dem i hopp pm att han skulle somna om. Men han är ju som han är ==)).

På eftermiddagen kom det massa folk och grattade lilla Morfar. Var trevligt och träffa lite av sin släkt.

Natten mellan lördag och söndag var hemsk. Jag fick tillbringa hela natten på toa typ. Hade fått magsjukan… När Makke vaknade på morgonen var det hans tur.  Hela söndagen var vi helt matta. Tur att mormor och morfar och alla andra kunde hjälpa oss och leka med Jhonis. För han var pigg. Något påskbord blev det inte för oss. Det skulle vi äta i söndags. Blev så sur, jag hade sett i fram emot mammas goda påskbord i flera veckor =( Men men…

Igår mådde vi prima igen. Då bar det av mot Sthlm igen. Bilresan gick lite bättre med Jhona. Han gillar som sagt inte sitta stilla någon längre tid. Det ända han vill är och springa runt och busa, busa och åter busa.

Påsken har vart jättebra trots lite magsjuka. Tack alla för en trevlig påsk!! Tack för trevliga 50 och 60 års kalas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar