måndag 31 maj 2010

1 år

Fyller världens underbaraste unge idag!! Jag kan inte fatta vad detta året har tagit vägen?!! Sjukt snabbt har det  iaf gått.. och framför allt vad tog vår lila bebis vägen?? Jhona är en liten pojke nu =) Man blir lite ledsen när man tänker på hur fort dessa 12 månader har gått. Samtidigt är man ju jätte glad att han utvecklas och allt sånt =)

En sak är iallafall säker, den 31 maj 2009 kommer alltid vara den lyckligaste dagen i våra liv!!!

Tack lilla älskling att du valde och komma till oss.. Även om mamma och pappa inte kan fatta vad vi har gjort för bra för att fått dig <3 Vi älskar dig år mycket!!

Idag har vi bara myst myst och myst, vart ute och lekt länge =) sen har han haft fullt upp och leka med alla saker han fått i helgen.

När pappa kommer hem ska charmtrollet få sin favvo mat, rotmos!!

Ikväll ska han få testa sin present han kommer få av oss (eller en present) Så vi kommer gå på lång härlig kvälls promenad.

Lägger upp bilder på allt han fått ikväll eller imorn.

Blev en toppen dag igår. Först kom kusin Elias och Hannah med föräldrar på besök. Är så trevligt och träffa dem, synd bara att det blir så sällan =( Blev fiskdamm och lek ute =) Jhona och Hannah verkade ha rätt roligt med varandra =)

På eftermiddagen kom Kusin Lucas med föräldrar, Malvina+ föräldrar, Morbror Samuel och Frida och firade vår lille plutt. Det kalaset var oxå jätte trevligt.

Nästa helg fortsätter firandet lite till =) Bra och ha stor släkt ibland :D

P1060423

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar