söndag 9 maj 2010

Wiiee =)

Helgen har vart hur bra som helst…Igår jobbade jag ju som sagt. Gick bra både för mig , Makke och Jhonis. Idag var det jobb som gällde igen. Är lite skönt och komma iväg och jobba, lite egen tid. Men vad man saknar lilleman….

För en och en halv månad sen kände vi att nu var “tiden” för att sälja vår lägenhet inne. Så efter mycket slit så la vi äntligen ut den. Vi har pratat om och köpa radhus i typ ett halvår. Vi kände att det började bli lite litet här när Jhona började gå, då var han ju inte en “bebis” längre. Allt förändrar sig väldigt mycket när de börja gå. Vi sålde lägenheten nu den 25 april. I slutet av Juli skulle vi va bostadslösa.. Vi började leta seriöst efter ett radhus =) Massa visningar hela tiden… Varje gång vi vart på någon visning var det något i huset vi inte gillade.. Till slut kom dagen (var i torsdags). Vi ringde och bad och få gå på en förhandsvisning på ett radhus som vi egentligen inte tyckte om alls, när vi såg det på nätet. När vi väl kom dit och steg innanför ytterdörren fick vi båda “det här ska vi ha känslan” . I fredags ringde vi och la ett förbud.. Och det blev vårt!!! igår skrev vi på papprena =) I slutet av Juni flyttar vi… De som köpte vår lägenhet hade önskningar på att få flytta in här i början av Juli så det blir perfekt!!

Åhh vad jag (vi) längtar till vi bor där. Jättefint område ligger det i, väldigt barnvänligt, massa lekparker och bilfria vägar. Precis så som vi vill bo =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar