tisdag 4 maj 2010

Update =)

Nu var det några dagar sen jag skrev här… I fredags åkte vi ute till “Makkes landställe” grillade och tände majbrasa =) Mysigt. Farmor och farmor var oxå där. Vi sov över. Lördagen startade mindre bra. Jhona satte något i halsen. Skitläskigt var det. Tur att farmor (som är sjuksköterska) var där och hjälpte till. Annars vet jag inte vad vi hade gjort. Makke var nog den som blev mest stirrig, Stackarn. Men fy vad läskigt det är när något sånt händer. Vi såg att Jhonis åt något men vi såg inte vad det var :/ Men det gick bra till slut. På dagen mös vi med farfar och farmor. Jhona sprang runt och busade.

P1050874

I Söndags var vi första gången på en 4h gård. Jhona tyckte getterna var jätteroliga.

P1050914

På kvällen testade pappa och han studsmattan. Vad kul han tyckte det var =) trodde han skulle vara för liten för den, men han sprang runt som bare den..

Igår på förmiddagen kom Cassandra och annelie på besök. Blev tyvärr inte så mycket lek för  Jhona ville sova. Men Cassandra lekte med Jhonis saker. Blev väldigt trevligt iaf, man hann prata för en gång skull =) På eftermiddagen kom Lucas och sandra förbi. Jhona fick testa Lucas cykel (en trehjuling) Oj vad glad han var, nu vet vi vad vi kan ge vår lille Jhona när han fyller ett=) Sen blev det lek i sandlådan, i studsmattan och inne. På kvällen åkte Jag, Makke och prinsen och badade. Första gången för Jhonis i ett badhus men absolut inte sista. För gud vad kul han tyckte det var. Var en väldigt händelserik dag igår för lilleman, han somnade gott senare på kvällen=)

P1050990

Idag har vi vart ute i det sköna vädret. Jag har solat och Jhona har hoppat i studsmattan och lekt i sanden. Efter en stund kom M&M ut. Lika trevligt som vanligt.

Ikväll ska jag och Makke ta tag i våra liv :D Farmor kommer och passar gullungen medans vi gör det =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar