fredag 4 september 2009

I natt vid ett tiden vaknade lilleman. Jag ammade till han och la ner han i sängen som vanligt. Men inatt somnade han inte om som han brukar göra, utan började tjattra eller snarare joddra massa. Han höll på i en halv timme, 45 minuter och då pratade han konstant. Sen efter 30-45 började han prata mer sällan kanske bara var 30:de sekund. Sen slutade han helt och somnade. Jag och Makke skattade gott åt den sen =) Även om det var mitt i natten och kolsvart i rummet var ju Jhona väldigt snäll att han bara låg och underhöll sig själv. Mamma och pappa behövde bara ligga och höra på han =) Lät riktigt riktigt gulligt. Ja han är allt för söt vår lilla prins.
Han sov lite längre idag ändan till halv nio (han brukar vakna vid sju). Idag har han hållit på och åla runt här, han älskar verkligen och åla nu gillar han inte babygymmet så mycket. Utan han ska bara ligga på mage och åla =)
Snart ska jag åka och möta upp Makke hemma hos svärfar. Vi ska skriva ut lite saker där till barnvälsingnelsen. Sen ska vi handla lite mat i kungens kurva.

Ha en mysig fredag kväll alla!! För det ska vi ha!!! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar