torsdag 3 september 2009

Vaccination

Idag var jag och vaccinerade lillkillen. Inte alls kul, han var hur glad som helst när vi kom till BVC. skrattade och höll på och prata massa med BVC sköterskan sen när hon stack honom blev han jätte ledsen.. Hon stack i båda benen med. Hemskt när han blev så ledsen var verkligen hjärtskärande skrik. Det gick över snabb räckte att ge han lite mat och pussa lite på han.
Vi vägde och mätte han med. Han vägde 6845 gram, 61 cm lång och huvud omfånget var 42 cm. Hon tyckte att han hade så fint huvud. Inte många bebisar som har så runt huvud som han har sa hon, de flesta bruka va platta i bakhuvudet eftersom de inte gillar ligga på mage. Men det älskar ju vår bebis och göra =) Ja hon tyckte att hela han var så fin , ett riktigt charmtroll. Det håller jag med om =)
Han är jätte duktig på och åla nu nu är han inte kvar på filen längre. Han kan även vända sig från mage till rygg och rygg till mage men det har han kunnat i typ 1-1,5 månad nu. Han är så duktig vår lilla prins.
Nu ligger han och sover. Han somnade i bilen hem från BVC, inte så konstigt han hade vart vaken i 2,5 timmar. Hoppas han inte får några biverkningar va vaccinet. Hon sa att det kunde bli rött, ömt och svullet. Han kunde bli gnällig, få feber eller bli tröttare än normalt. Får väl se om några timmar hur det är med han.

Ha en bra dag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar