tisdag 29 september 2009

Det känns verkligen att hösten är här. Blåsigt och kallt ute. Ändå lite mysigt när hösten kommer. Sitta inne under en filt, tända massa ljus… Jhona tycker inte det är kul att det blir kallare ute. Varje gång vi ska klä på han kläder har vi en kamp med han =) Värst är det och sätta på han tröjor och jackan. Han kämpar emot massa då, han tror väl att hans älskade tummar ska försvinna och aldrig mer komma tillbaka. Mössa är inte så poppis heller. Vantar funkar inte alls eftersom han suger på tummarna. Funderar på och klippa av tummen på vantarna. Men då hjälper ju inte vantarna så mycket..

Idag fyller Sandra 22 år!! Grattis! Vi hade tänkt och åka och gratta henne idag men hon skulle visst bli utbjuden på middag av sin lilla sambo… så vi får ta det nånannan dag.

Vi ska åka till Ikea istället. Köpa en barnstol till plutten, så han kan sitta med oss när vi äter. Han vill inte ligga själv på golvet eller sitta i sin babysitter. Men det har han i och för sig aldrig velat, så vi hoppas att barnstolen funkar så vi få äta tillsammans =)

Måste ta lillen nu han vaknade..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar