söndag 27 september 2009

Söndag

Idag vaknade vi med att Jhona fick ett hostanfall. Han hostade så han spydde. Han fick upp massa slem. Man blir så rädd när han få såna anfall, tror ju att han ska kvävas. Han är så söt vår prins efter han har fått ett hostanfall skrattar han alltid.

Vi ville kolla upp hans hosta. Vi fick tid vid fyra i eftermiddags. Innan vi åkte till farbror doktorn var vi och storhandlade. Vi hade lovat och va barnvakter åt Lucas så han fick också följa med och handla. Vi trodde att det skulle sluta i katastrof och ha en 4 månaders bebis och en 1,5 åring i mataffären. Men allt gick så bra Jhona sov nästan hela tiden och Lucas satt stilla i kundvagnen nästa hela tiden. Mot slutet tyckte Lucas det va tråkigt och sitta där och ville gå ner och Jhona vaknade. Lilleman låg kvar i sin vagn och kollade på sina leksaker (brukar han aldrig göra) och Lucas gick så snällt och höll i vagnen eller i Makke. Medans vi packade ner varorna satt Lucas stilla och åt en piggelin och Jhona låg i vagnen =)

Vi åkte sedan till doktorn. Han lyssnade på lill prinsen och konstaterade att han lät fint. Virus antagligen. Han kunde inte få någon hostmedicin för han var för liten (måste vara 6 månader). Inte ås mycket och göra, bara hoppas det går över snart.

Ikväll badade lillälskling. Han är helt galen i badet =) Haha så kul och se hur han håller på och sprattla runt och skvätter=)

Nu ska vi ta det lugnt kolla på ensam mamma söker. Ha lite Familjemys innan måndagen kommer =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar