måndag 26 oktober 2009

I fredags var Jhona lite febrig. En biverkning  av vaccinationen. Så han sov ganska mycket under dagen. Vi åkte ner till Småland på eftermiddagen. Jhona sov typ hela resan. Så natten var inte så rolig. På lördagen på dagen gjorde vi inte så mycket, satt och pratade med alla. Vi varm ånga hemma denna gången tror vi var 18 stycken =) Har ju utökats med en nu Simme har ju skaffat tjej =)  Och fler lär deet ju bli med åren =) Men det är bara trevligt.

På kvällen var det barnvälsignelse för min kusin Benjamin. Va så fint så. Efter välsignelsen fick vi smörgåstårta och en god bakelse. Vid klockan 20 åkte vi hem till mormor och morfar med Jhona. Han har kommit i den åldern då han bli rädd när det kommer för mycket okända ansikten. Så vid åtta var han både ledsen och trött så det var lika bra och åka. Han blev så glad när vi kom hem och han bara såg mamma , pappa morbror och hans tjej =) Inte lätt och va liten.

Han sov iaf bra på natten skönt att han inte vände dygnet. Igår åkte vi hem igen. Vi tog med oss Selma och Svea upp dom har lov och ville vara här =)

Idag har vi vart ute och gått en runda, Selma och svea har även bakat. Lägger upp en bild på det dem bakade senare…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar