söndag 18 oktober 2009

Mini Semester

Igår åkte vi iväg på en liten minisemester till Örebro. Vi vet inte riktigt varför vi valde Örebro men så blev det i alla fall.

Örebro var verkligen en fin stad, större än vad vi trodde den var.

Igår när vi kom fram till hotellet som låg mitt i “smeten” gick vi ut och åt. Vi promenerade längst hela gågatan efter maten. Gick och kollade på slottet.

P1020642

P1020654

P1020658

P1020646

Det var riktigt kallt ute. Så efter en promenad runt hela stan gick vi till hotell rummet.

Jhona ville leka. Han hade ju bara suttit i bilen och sovit i vagnen hela dagen typ.

Vi satt och mös hela kvällen och kollade på körslaget. Lille putte somnade runt 21. Vid 22 började han bli lite orolig så då släkte vi ner på rummet, Jag och älskling satt framför datorn lite sen gick vi och la oss. Jhona fick en resesäng och sova i, han är inte van vid och sova i såna stora sängar, hans säng han har här hemma är ganska liten, Så han snurrade runt, så jag hittade han sovande diagonalt och lite överallt. Han gillade inte den stora sängen han sov jätte oroligt hela natten. En sak är säker att någon större säng till Jhona behöver vi inte tänka på ett bra tag =)

Idag startade vi dagen med en rejäl hotell frukost. Den var verkligen rejäl… Så gott!!!

Vi åkte hemåt vid halv elva. Lill älskling sov hela vägen hem så tröött var han.. Beror väl på att han inte sov bra i natt. Väl hemma låg Jhona på golvet och snurrade runt, haha så söt är han när man lägger han på ett ställe sen 2 sekunder senare ligger han någon helt annanstans.

Vi var ute och gick en runda i det härliga höst vädret. Plutten åkte bärsele, han älskar verkligen sin bärsele.

Älskling gjorde middag idag, lax, potatis och romsås gott gott… Har inte ätit det sen augusti förra året.

Nej nu ska jag ta och mysa med min älskade lilla familj…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar