söndag 8 november 2009

Farsdag

Idag är det farsdag även farmors/svärmors födelsedag!! Grattis grattis!!Hoppas din dag har vart bra, synd att ni inte kunde komma över. Ni få komma till veckan, så jag få bjuda på mina vaniljbullar =)

Grattis våra pappor på farsdag! Hoppas ni Jhona började dagen med att sova till 12! Han var vaken en timme mellan 8:30-9:30. sen somnade han om så pappa fick sova ut…

När Jhona vaknade gav han pappa en present som innehöll 2 st kexchoklad.. En med mörk choklad och en vanlig (mamma fick samma sak på morsdag). Pappa blev glad…

I eftermiddags var vi ute och gick en promenad. Vår lilla prins behagar inte och sitta i sin vagn länge. Bara bärselen som duger åt han..

Älskling fixade med middagen när vi kom hem. Lax, potatis och romsås… Mums!!! Glass till efterrätt…

P1020914

Lill puttes mat Potatis med morätter.. Med vatten till..

P1020912

Efter maten fick pappa en riktig farsdag present av Jhona..

En musmatta med Putte iklädd Djurgårds tröja..

(Han ska ha den på jobbet)

P1020920

Som det framgår av bilden så blev han glad.. Kanske lite gladare än vad han blev för kexchokladen =)

Älskling blev överlycklig idag när jag berättade att vi hade Tv 4-sport kanalen inne på sovrummet. Han ville kolla på Djurgården- Assyriska. För en gångs skull vann Djurgården!!! Så ikväll går min älskling på små rosa moln=)

Nu ska vi kolla på Tv..

Glömde nämna att vi var hos farmor och farfar igår, och fick super goda våfflor. Var flera år sen vi åt våfflor.. När man inte ätit något på ett bra tag blir det ju extra gott…

Vi var även på HM igår och handlade lite strumpor till lill älskling hans fötter har växt så mycket den senaste tiden så han hade inga strumpor som passade bra.  Handlade även lite underkläder till mig..

Sen var vi en runda på Citygross blev lite mat inköp där. Skulle till IKEA med men Jhona blev så trött så vi åkte till farmor och farfar istället så han fick sova..

Oj vad långt detta inlägg blev =)

Jaja hade fint alla!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar