fredag 20 november 2009

Städat

jag vaknade upp och hade skit ont i armen i natt. Va ju efter sprutan. Kunde knappt röra armen. Jobbigast var när jag skulle amma lille putte och han låg på höger arm. Men man härdar ju ut. Har ju vart med om värre saker. Makke hade oxå känningar i sin arm. När man tänker på att man vaccinerade sig för  oss för vår lille ögonstens skull står man man ut. vi inte undvika risken att smitta  han. Känns skönt att ha det gjort eftersom Makke träffar mycket folk dagligen så är ju inte riksken så stor att han dra hem svinisen till Jhona.

Jag och prinsen städade köket. Han var så söt han rullade runt på golvet och sprang han i sin gåstol, riktigt snabb börjar han bli nu. Han tyckte det va jättekul och städa. Haha hans små pillefingrar pillade på att som kom i hans väg. Vi lagade även middag. Gick jättebra han låg och hängde sig i palmen och giraffen (saker på hans babygym) Han tycker inte om och ligga under gymmet som han gjorde för någon månad.  så vi har byggt om det lite så nu har ha kul där igen i typ 5 minuter sen vill han hitta på något nytt..

Sen lekte jag och han “ta”… Haha så kul när han är i gåstolen och men leker att man tar han.. han skrattar ändan nere från tårna, sötunge=) 

Han är verkligen i en väldigt härlig ålder nu. Han skrattar högt och massa hela tiden, han förstår när vi busar med han. Han gillar busa med oss med =) Sen älskar han och pussa och krama oss …hans slem pussar är så härliga =).. (pussats har han gjort sen i början av oktober )

Ha en mysig fredag allihopa!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar