lördag 5 december 2009

Blommor!

Idag på morgonen (förmiddagen) åkte älskling ner för att handla färska frallor vi skulle ha till frukost. När han kom tillbaka hade han köpt en jättefin blombukett (lägger ut bild senare på den) Han är så söt min älskling.

Vi klädde julgranen i eftermiddags. Att allt  pynt hänger ganska högt i granen beror på vår älskade lille putte. Han sov när vi pyntade den. sen när han vaknat tog det typ 5 sekunder innan han var där och började riva runt haha =) Vi klädde granen lite tidigt i år bara för att vi ska hinna njuta av den. Jag och Jhona åker ju till småland på tisdag och ska va där till söndag sen när vi kommer tillbaka är det ju jul nästan =)  kort på granen kommer med..

Vi var även en runda på Ikea och handlade en större säng till lilleman. Bild kommer på den med när vi (älskling) satt ihop den =) 

sen åkte vi hem till svärföräldrarna. Fick så god middag där denna gången med. Jhona höll på och busa runt, åla och krypa, hoppa med farmor haha om farmor ha lite träningsvärk imorgon i armarna så få hon skylla på Jhonis =)

Nu ikväll sitter vi bara och ta det lugnt. Så skönt. Kanske ska se flickan som lekte med elden om vi orkar..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar