söndag 13 december 2009

Hemma!

Nu är vi alla hemma igen… Vi hade det riktigt bra nere hos mormor o morfar + co… Jhona har lekt och busat massa =) Ullared var toppen inte alls mycket folk, så skönt. Hittade klappar till nästan alla =)

Makke kom ner i fredags. Jhona blev så glad när han fick se pappa. Han började hoppa och skratta av glädje.. Va så kul och se. Var nästan så det kom en liten tår i ögat, Jhona måste saknat sin pappa väldigt mycket denna vecka. Nu vet vi iaf att han känner igen Makke =)

Jag och Jhona var och kollade på ett luciafirande i fredags morse. Min syster va lucia, hon var så fin. Haha Jhona “sjöng” med i alla låtarna, han överröstade luciatåget med sin vackra stämma =) Så alla började kolla på Jhona istället…

Igår gjorde mamma ett litet julbord hemma. Riktigt gott och mysigt, man fick lite julkänslor… Vi firande även min 25-års dag. Fick ett presentkort på smycken. Så nu ska det handlas smycken i mellandags rean eller januari rean =)

Resan upp gick jättebra idag. Jhona blev inte uttråkad så mycket. Vi köpte en sockerfri fruktpuré till han, väldigt smidigt och ge i bilen då den inte behövde varmas. Jhona älskade den (som han gör med all annan mat med ). Sen läste jag och han saga. Lite lättare och sysselsätta han i bilen nu nr han förstår och hänger med mer.

Nu ska vi njuta av kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar