torsdag 3 december 2009

Torsdag

Ännu en underbar dag i frostens tecken =) Jag och lillen var ute på en härlig promenad. Han tyckte det va lite roligare idag och åka vagnen han kollade på bilarna och hade jätte mysigt. Han bestämde själv att han skulle ha med sig båda sina snuttar ut i vagnen. Han vägrade släppa taget om dom här inne. Så det var bara och ta med dom =) han är så envis vår lilla plutt..

Nu ligger han och sover middag. Han har hållt på hela dagen. Legat på golvet och hoppat efter sin hundbil. Han är verkligen på G med krypningen nu. Han försöker hela tiden och ställa sig på alla fyra. Han kommer upp men sen har han lite svårt och röra armar och ben i samma takt=)Gullunge!  Han och jag busat en bra stund, lekt, sjungit, läst böcker, bu titt ut, pruttat på magen ja massa =) Så nu var han helt slut.

Vi funderar starkt på och gå till skansen i helgen. Är ju ända helgen innan jul vi kommer hinna. Är ju så mysigt där. Vi vill inte åka den snuskiga och trånga bussen med lilleman. Få väl se kanske frågar om svärföräldrarna har lust och skjutsa in oss dit.. Vore nog det bästa för det är alltid så trångt på skansen bussen och folk är så äckliga..

Har även beställt biljetter till Småland så på tisdag åker jag och Jhonis ner dit. Ska bli kul och träffa dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar