onsdag 2 december 2009

Vinter!!

Wiii äntligen är det lite vintrigt ute. När jag och Jhonis vaknade upp var det klarblå himmel, solsken och frost =) Så mysigt! Nu hoppas vi bara på lite snö med..

Idag var vi inne och fikade med glögg och pepparkakor hos Malle och Malvina så mysigt… Jhona o Malvina lekt förstås med.. Efter två timmars lek och bus var Jhona helt slut, han hade vart vaken i 3,5 timmar totalt så jag gick in och laa han. Han somnade som en stock på bara några sekunder. Han sov en bra stund, det händer inte ofta han brukar bara sov typ 30 minuter på dagen och 30 minuter igen efter 3-4 timmar. Sover gör han inte så mycket om dagarna. Men det är bara bra för då har jag nåt och pyssla med hela dagarna =)

Nu leker han och pappa bu tittut. Pappa ska egentligen sova, Jhona vill inte sova riktigt än (han brukar somna mellan 9-10 annars) så Jhona springer in i sin gåstol till vårt sovrum där pappa ligger. han vet ju att pappa alltid busar med han. Hehe stackars lilla Makke han är så trött… Jag får väl ta och leka lite till med vårt lilla hjärta, han kommer nog somna snart.

Godnatt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar