onsdag 31 mars 2010

Lillälskling blir 10 månader idag. Det har vi firat med tårta, ballonger och paket… Hehe nej skojar bara..Vår lille kille börjar bli stora prinsen nu…

På förmiddagen var vi nere på Öpnna förskolan. Jhona sprang runt och höll igång massa. Det ända han inte gillar är sångstunden. Han springer ifrån mitt knä och gå och leker istället. Idag fick han med sig sin lilla tjej Cassandra på äventyr med under sångstunden =) Hon kröp efter honom hela tiden. Så söta är de två..  Jag och Makke tror nog inte att Jhonis kommer bli så musikalisk, han gillar inte sjunga, dansa och sånt :)

När vi kom hem sov prinsen i hela 25 minuter sen var han piggelin. Vi städade av här inne. Sen gick vi ut på prommis..

Åkte sedan och mötte upp älskling och åkte och handlade. Innan vi åkte hem åt vi på MC Donald´s och där inne fick Jhona ett raseriutbrott. När vi gått ut från Mc Donald´s och  satt han i bilen fortsatte han och gallskrika hela vägen hem. Vi stannade en gång på vägen hem och försökte trösta han men det gick typ inte. Vi trodde han var trött eftersom han sovit så lite. När vi kom hem dröjde 5 minuter sen var han hur glad som helst =) Fattar inte vad som hände i bilen. Så arg som lill gubben var har vi aldrig hört han..

Jhona kan nu  säga pappa, mamma, hej, nej, titta, e de och städa . Städa var lite otippat att han skulle säga som sitt första “långa ord”. Hehe han har hört mamma prata för mycket=)

Imorn börjar min prins på sitt nya jobb… Han blev avtackad idag. Fick en fin vin flaska. Får väl se när vi smakar den. blir nog om 10 år eller nåt.

Hoppas han kommer trivas!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar