söndag 21 februari 2010

Familjemys =)

Igår stormade det gansak bra här uppe. Vi vi satt inne inne för det =) Vi åkte till lekslottet.. Så mysigt och vara dr med Jhona. Igår ville han som i fredags inte vara i bebishagen utan han ville springa runt i det stora slottet bland de stora barnen, sötplutten… När vi var klara där åkte vi in till Söder och åt Kina mat. ..Var min stora söt älskling som knäcke den idén att vi skulle äta där...Gud var gott det var =) Var så länge sen vi åt där, senaste gången vi åt där var nog när vi bodde där inne..

P1040804

P1040808

P1040814

På kvällen kollade vi på melodifestivalen, var lite bättre denna gången tyckte vi.. Kollade även när Markus Hellner och Johan Olsson var ute och åkte.. Blev riktigt spännande mot slutet =)

Idag har vi bara tagit det lugnt. Makke har som vanligt fixat pannkakor till frukost.

Vi har även uppdaterat Pluttens sida med nya bilder=)

Jag gjorde köttfärssås till Jhonis. Så ni har så han så det räcker ett tag fram över. Trodde inte alls den skulle så där jätte lyckad. Men det var verkligen hur god som helst =)

P1040818

Blir förmodligen att vi åker över till svärisana :D Var ett tag sen vi var hemma hos dem. Tur då få Jhona busa av sig lite… Haha vår lilla tornado..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar