fredag 19 februari 2010

Försovning

Dagen började med att älskling försov sig. Tur att lilla Jhona vakande 06 38 och ville ha mat annars skulle nog inte Makke vaknat på en lång stund. Jhona brukar aldrig vakna efter klockan 6 och vilja ha mat. Men idag var det tur =) Makke får tacka lilleman när han kommer hem =) Jag och Jhonis var på lekslottet idag på förmiddagen.Han tyckte det va jättekul idag med. Idag ville han inte leka på “bebis” avdelningen (0-3 år) Utan han ville vara på den stora avdelningen med de stora barnen och springa runt och busa… Oj vad han sprang fram och tillbaka =) Klättrade gjorde han ju givetvis med =) Det funkade att ha han i bollhavet ett litet tag, han älskar ju bollarna men det är så svårt för han och gå där. Han snubblar på alla bollar hela tiden. Han vill ju stå och gå. Så då tog han med en boll och sprang runt med istället =)

Mysigt och göra lite saker själv med han. Han blir så glad när han träffar andra bara. Sen är han inte alls mammig, utan han springer runt helt själv och bry sig inte så mycket om mig. Det är kul och se =)

Idag händer väl inget utöver det vanliga. Mys när min älskling kommer hem =) Tänkte göra nån god middag + efterrätt får se vad jag lyckas slänga ihop =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar