fredag 5 februari 2010

Mysfredag!

Dagen började superbra.. Inte nog med att det är fredag, det är underbart väder ute, soligt!! Vi snabbade oss att äta frukost, klä på oss. Sen begav jag och Jhonis oss ut på en härlig pulka promenad. Så härligt var det!! När vi kom tillbaka lekte vi ute i snön och Jhona fick gå. Han tycker inte riktigt om att gå med stövlar på sig ,men det går bättre och bättre för varje dag vi testa. Sen är det ju ganska ojämn mark ute  + att det är halt.

Man blir så pigg och glad när solen tittar fram. Händer väl inget speciellt idag. Vi ska bara va hemma och mysa och busa. Makke är hemma idag med, nu har han fått hosta…

Ikväll blir det mys med fruktsallad och choklad =) Jhona får äta fruktsallad med oss med. Han är helt galen i frukt.. Han har börjat äta själv nu.. Det mesta hamnar ju på golvet och bordet… Så efter varje måltid får man storstäda köket.. Han har alltid fått hålla en sked själv för det har velat, men nu får han även tallriken själv och då  blir det att han använder sina händer. Då blir det kladdigt kan jag tala om =) Han fick smörgås  idag och satte den i halsen, usch vad läskigt det var..  Det gick bra Makke plockade ut den stora biten som hade fastnat i halsen på lilleman.

Sjukt vad mycket snö det är =)

P1040575 

P1040576

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar