söndag 14 februari 2010

Hej hej bloggen =)

Jhona vaknade på strålande humör idag =) Undrar var det var med honom igår?? Hmm?? Makke gjorde pannkakor till oss idag som han brukar göra på söndags mornarna.. Gott gott. Jhona fick det med efter han att han hade ätit gröt. I eftermiddags åkte vi i väg till Skärholmen. Köpte fotoalbum, har framkallat massa kort och mer kommer det till veckan. Vi köpte en body till Jhonis.  Fin eller hur??

P1040741

Vi gick och kollade runt i lite olika affärer. Jhona sprang runt i köpcentrumet. Han tycker det är kul att springa på stora ytor… Här hemma är så litet…

Vi åkte och åt på pizza hut sen. Gud var gott det var. Gick hur bra som helst med Jhona. Han satt i barnstolen och åt sin mat och lekte. Sen efter en stund kunde han inte sitta stilla längre då tog Makke och han och gick med han. Han har så otroligt mycket spring i benen lillkillen.. Sen tog jag han så Makke fick äta upp.. Så skönt att det är så lätt och ta med han när man går ut och åter och sånt =)  Jhona är så duktig på och charma sig med =) Han går runt och ler och skratta mot massa, han vet hur han ska göra för att få uppmärksamhet.. Idag kom en mormor fram med sitt  barnbarn. Barnbarnet var nio månader och hade precis börjat krypa så hon var så förvånad att Jhona gick =)

P1040721

P1040722

Var en väldigt lyckad dag!

Blir så irriterad på människor som ska ha invändningar på vissa saker vi gör??…  Varför kan man inte bara försöka glädjas? Avundsjuka kallas sånt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar