söndag 28 februari 2010

Nio månader

Idag blir vår finaste en graviditet (9 månader).. Får väl räknas som idag eller även om det inte är förrens den 31??  Blir lite knas när månaderna inte innehåller så många dagar.. men men.. Dessa nio månader har gått så sjukt snabbt. Tänk om  graviditeten kunde gå lika fort? Den kändes ju som en evighet.. Tänk så mycket plutten har utvecklats och lärt sig göra massa saker..

Putte fick testa på fläskfilé idag med svampsås och potatis givetvis mixat.. skulle nog bli lite jobbigt för han att äta omixat mat med sin fyra så söta tänder. Han älskade iaf maten!!! Han satt och sa mm hela tiden. Han fick även pannkakor till frukost, det är favoriten till frukost. Kul nu när han äter mer mer samma mat som vi äter.

Annars har vi inte gjort så väldans mycket här idag.. Jag har haft ont i magen sen igår kväll, vet inte vad det berodde på men nu ikväll börjar det bli bättre.. Skönt det.. Imorn funderar jag på att testa en annan öppen förskola med Jhonis. Kan ju va kul och variera sig lite. Den ÖF vi brukar gå till har bara efter middags öppet på tisdagar. Jhona sover ju oftast ganska länge på förmiddagen så vi hinner helt enkelt inte dit på förmiddagen. Den vi ev. ska gå till imorn har eftermiddagsöppet. Men vi får se beror ju på när lill sötisen behagar vaknar  och när han behöver ta sin dagliga nap. Vill ju att han sover en gång om dagen. Han somnar ju inte på kvällen om han inte har vart uppe mellan 6-8 timmar innan..

Nu blir det och glo på Inside Man en stund sen sängen =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar